Image default
ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Τα ωμέγα- 3 λιπαρά και τα πολλαπλά οφέλη στον οργανισμό μας

O διακεκριμένος Αμερικανός Καθηγητής Dr. William S. Harris θα είναι εισηγητής στο σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί Κυριακή 7 Απριλίου  και ώρα 10:00 π.μ., στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με θέμα “Επίδραση των ωμέγα- 3 λιπαρών οξέων στην υγεία του ανθρώπου και η σημασία τους σε ασθενείς και καρδιοπάθεια”.

Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα είναι ανεκτίμητα για την υγεία μας, αφού η υγεία κάθε συστήματος, κάθε οργάνου, ακόμη και κάθε κυττάρου του σώματός μας, εξαρτάται απολύτως από την επαρκή παρουσία τους.

Ποια είναι, όμως, τα καλύτερα ωμέγα-3; Μπορούμε να βασιζόμαστε μόνο στα φυτικά ωμέγα-3; Είναι προάγγελος συγκεκριμένων ασθενειών τα χαμηλά επίπεδα ω-3 στο αίμα μας;

Αυτά και πολλά άλλα θέματα θα αναπτύξει ο Dr. William S. Harris, Research Professor at Sanford School of Medicine, University of South Dakota, USA, εξειδικευμένος στη μελέτη και έρευνα των ω-3.

Θα ακολουθήσει ο γνωστός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD Δημήτρης Γρηγοράκης, Διδάκτορας και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, που θα ομιλήσει για τα γνωστά και άγνωστα οφέλη του μουρουνέλαιου, μια εξαιρετική φυσική πηγή των ω-3 και των βιταμινών D και A.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να θέσει τα ερωτήματά του στους ειδικούς και να λάβει απαντήσεις για ό,τι το απασχολεί.

Δείτε την πρόσκληση σου σεμιναρίου:

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

Πηγή:fthis.gr

 

Related posts

Βραδινό γεύμα: Αυτά είναι τα βασικά λάθη που κάνουμε!

Παχαίνουν τα φρούτα;

Προγράμματα διατροφής εξ’αποστάσεως